– Bij interesse in een kitten van cattery Blue Dreams vragen wij steeds eerst een algemeen bezoek te plannen zodat je op de wachtlijst komt te staan. Zo kan je kennis maken met ons en onze katjes en de werking van onze cattery.

– Vanaf heden vragen wij, bij het contacteren van Cattery Blue Dreams een korte vragenlijst in te vullen. Hierna wordt een bezoekje ingepland. Tijdens het bezoek krijg je een algemene infolijst mee. 

– Wanneer u op de wachtlijst staat voor een kitten zal u steeds op de hoogte gehouden worden. 

– We willen goed gesocialiseerde kittens voortbrengen dus onze katten en kittens mogen de woning volledig benutten en zullen dus zo gewend zijn aan andere katten en honden. Vanaf onze kittens 5-7 weken oud zijn, mogen zij bezoek ontvangen. Wij vragen hierbij wel dat u geen andere cattery bezoekt op de dag van onze afspraak. Dit is zeer belangrijk om eventuele besmetting van ziekten te voorkomen. Wij vragen bij bezoek onze gevraagde voorzorgsmaatregelen te volgen (schoenen uit, handen ontsmetten,…)

– De kittens mogen naar hun nieuwe thuis verhuizen als ze minstens 13 weken oud zijn. Tegen die tijd hebben ze 2x hun inentingen gehad voor katten- & niesziekte, zijn ze verschillende malen ontwormd, gecastreerd/gesteriliseerd & gechipt. Ze worden voor vertrek nog eenmalig ontvlooid. Ze krijgen een mooie stamboom mee en een uitgebreid kittenpakket van Scratch&Purr en voedingspakket. Ook zijn ze voorzien van een documentatiemapje met een kittencontract en garantiecertificaat van dierenwelzijn. 

– Wij vinden het optimale welzijn van het kitten enorm belangrijk. Daarom krijgt u ook steeds een mapje mee met het kitten waar een heleboel ‘tips & tricks’ vermeld worden om voldoende aan de noden van je kitten/kat te voldoen.

– Wij zijn verplicht onze kittens te castreren/steriliseren bij vertrek!

– Wij zullen steeds het kitten zelf brengen naar de nieuwe eigenaars, dit om eventuele stress te verminderen.

– Wanneer onze poezen op dekbezoek gaan, kan alle informatie van de kater ingekeken worden.

Als u nog vragen hebt over ons kittenbeleid, mag u ons steeds contacteren!